Tuesday, 14 February 2012

melda ahmad - putus cover (versi tak sedap)


urmm hari ni kat tempat korang hujan tak..haaa hujan... nak tau sebab ape tak ?.sebabnya hari ni cik donut buat cover lagi..hehe..kali ni daripada MELDA AHMAD - PUTUS..act cik donut baru dengar lagu ni malam tadi.search google chord dia senang n cik donut pun try je lah (berangan artis sangat cik donut nih) . oh masa cik donut buat cover  lagu nih hidung sebelah tersumbat akibat diserang flu.huhuhu itu yang menambahkan ketidaksedapan lagi ini cover.tak sedap pun nak upload gak kan. so sorry kalau yang dah bernanah telinga tuh.cik donut tak bermaksud :D


video

eh geli tau dengar suara sendiri lagi-lagi yang part mula-mula tuh. adakah semua ini disebabkan faktor hidung yang tersumbat sebelah dan hanya bernafas menggunakan sebelah hidung?


love, cik donut

No comments:

Post a Comment