Tuesday, 7 February 2012

keluang man


                                     

hari ni cik donut nak citer sikit pasai ini keluang man
masa cik donut muda-muda dulu suka sangat tengok citer kartun nih
syiok woo
korang pernah tengok tak citer ni
masa kecik-kecik dulu cik donut tak pernah feeling pun lagu theme dia
tapi bila dah besau ni terfeeling lak
macam nostalgia sangat lagu nih
hahahhah
jadi cik donut pun buat la cover lagu keluang man ni
penyanyi asal dia KRISYA
p/s : suara cik donut memang tak sedap.main gitar pun tak pandai.
tapi saje nak upload biar huru hara ini blog
huhuhuhu

AMARAN
 DENGAR SEKALI PASTI BERNANAH TELINGA .  :)


love, cik donut

2 comments:

  1. wah.. hebat la cik d0nat !.. keluang girl ~ hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa keluang girl sangat kannnnnnnnn

      Delete